Benzínová kosačka s pojazdom solo by AL-KO 4852 VS ALU + predĺženie záruky na 5 rokov

Produkt Benzínová kosačka s pojazdom solo by AL-KO 4852 VS ALU + predĺženie záruky na 5 rokov z kategórie benzínové kosačky s pojazdom od výrobca Solo by AL-KO nájdete na ZahradaaDom.sk za 749 €. Celý popis 749 € Overiť dostupnosť

Popis

Podmienky pre 5 ročnú záruku

Dlhú životnosť zaručuje hliníkový tlakový odliatok, ktorý je mimoriadne odolný voči nárazom, nekrúti sa a nehrdzavie a príjemne izoluje hluk. Charakteristickými znakmi tohto krytu kosačky sú maximálna stabilita, odolnosť a optimálna aerodynamika. 

Benzínová kosačka solo® by AL-KO 4852 VS ALU so šírkou záberu 47 cm je mimoriadne efektívna aj pri kosení veľkých trávnikov s rozlohou až približne 1 500 m². Výšku kosenia trávy možno centrálne nastaviť v 6 stupňoch od 30 mm do 85 mm. Plynule nastaviteľný pohon kolies vás aktívne podporuje pri práci.

Pneumatiky XXL s guľôčkovými ložiskami a protišmykovým dezénom zabezpečujú ľahký pohyb v akomkoľvek teréne a na akomkoľvek povrchu. Vďaka funkcii 4INONE môžete s benzínovou kosačkou trávu nielen kosiť a zachytávať, ale aj vyhadzovať do strán alebo priamo mulčovať. Kokpit s optimalizovaným vedením káblov zaujme ľahko dostupnými ovládacími prvkami a pohodlnou pogumovanou úchopovou plochou. Vďaka špeciálnemu tvaru telesa, ktorý poskytuje benzínovej kosačke vysoký vyhadzovací kanál, je plnenie 75-litrového zberného koša mimoriadne jednoduché. Použitie mnohých hliníkových komponentov, ako je pripojenie riadidiel, predná rukoväť a nastavenie výšky riadidiel, dopĺňa túto plne vybavenú kosačku.

Vlastnosti produktu

Typ motora:4-taktní
Šírka záberu:47 cm
Bočné vyhadzovanie:áno
Kolesá s guličkovými ložiskami:áno
Mulčovanie:áno
Značka:solo by AL-KO
Nastavenie výšky kosenia:Centrálne - 6 polôh
Funkcia:4v1
Objem zberného koša v litroch:75 L
Výkon v kW:2.6 KW
Ukazovateľ naplnenia koša:áno
Zber:áno
Materiál krytu:alu
Počet otáčok v ot./min:2800
Vhodná plocha do m2:1500
Počet valcov motora:1
Priemer zadného kolesa v mm:280 MM
Priemer predného kolesa v mm:200 MM
so zberným košom:áno
Počet nožov:1
Elektrický štart:nie
S pojazdom:áno
Objem motora:166 cm3
Výrobca motora:AL-KO PRO
Ean: 4003718062748 Značka: Solo by AL-KO Predajce: Boel
83484
Produktov
4422
Kategórií
347
Značiek